Solution for: What You Should Eat When

Answer Table

1. A 5. C
2. B 6. C
3. B 7. B
4. A 8. C

Follow us on Facebook

 Found a mistake? Let us know!

 Share this Practice Test

Exam Review

What You Should Eat When

If you’re feeling drained, try some citrus. These fruits contain a healthy dose of vitamin C, which can boost your energy and make you more alert.

Chances are if you’re tired, you're dehydrated, drink some water, dummy, you’ll love it!

Eggs are a treat for the brain. They possess choline, a nutrient known to boost memory.

Coffee improves mental awareness. For best results, enjoy a freshly brewed 16 ounce serving.

Stressed out? Dark chocolate can help. It contains flavonoids, which lower blood pressure and increase blood flow.

Avocados can erase your worries. They’re chock-full of vitamin E, which fortifies your immune system. Immunities.

Garlic can boost your immune system as well as relax your blood vessels. You might have bad breath but you’ll be super chilled.

Melatonin is a powerful hormone that promotes sleep. In nature, it’s only found in cherries.

Almonds are a great source of magnesium, a mineral which helps you sleep. Half a cup of almonds supplies 48 percent of your recommended daily intake.

Bananas can calm both your mind and body. They possess tryptophan, which helps create brain soothing hormones and all that potassium, it relaxes your muscles.

Sweet dreams and happy snacking!

Questions 1-8

Choose the correct letter, A, B or C.

1.  Eggs contain a nutritive element which is good for the brain.

A  TRUE

B  FALSE

C  NOT GIVEN
Answer: A    Locate  Listen from here

 

2.   If you want to boost mental alertness, you should drink _______ ounces of coffee.

A  6

B  16

C  6
Answer: B    Locate  Listen from here

 

3.   What can dark chocolate help?

A decrease blood flow

B lower blood pressure

C  Both are correct
Answer: B    Locate  Listen from here

 

4.   Avocados can help you to release your worries.

A  TRUE

B  FALSE

C  NOT GIVEN
Answer: A    Locate  Listen from here

 

5.   What can garlic help?

A boost your immune system 

B relax your blood vessels

C  Both are correct
Answer: C    Locate  Listen from here

 

6.   We can found this hormonein in cherries.

A Epinephrine

B Thyroxine

C Melatonin
Answer: C    Locate  Listen from here

 

7.   Which mineral in almonds which helps you sleep well?

A Copper

B  Magnesium

C Calcite
Answer: B    Locate  Listen from here

 

8.  What can bananas do? 

A Easing your mind

B Making your body feel at ease

C Both are correct
Answer: C    Locate  Listen from here

Other Tests

Advertisement